Handelsbetingelser

Handels Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Video Systemer Aps. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Video Systemer Aps. Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Video Systemer Aps. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Video Systemer Aps, er denne af vejledende art. Video Systemer Aps indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Fragtgebyr:

Alle ordrer vi afsender bliver pålagt et fragtgebyr. Fragtgebyret er afhængig af fragtens størrelse,  ordrens størrelse, vægt og antal produkter og vil fremgå ved bestilling. Vi tilbyder fragt til hele Verden, der indhentes pristilbud i hvert enkelt tilfælde.

Levering:
Leveringstidspunkt og transport. Levering af varer fra Video Systemer Aps anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med, den fragt måde man har valgt. Standard Post Danmark eller Fragtmand . Leveringstiden fremgår af den enkelte varebeskrivelse. Leveringstiden fremgår af den enkelte varebeskrivelse. Vi garanterer ikke at varen bliver leveret indenfor den angivne tidsramme, men de fleste lagervarer er dog fremme indenfor 48 timer. I tilfælde af at en eller flere varer er i restordre, vil vi oftest sende de øvrige varer snarest muligt. Det er ikke i alle tilfælde, at det giver mening at levere øvrige varer. I så fald informerer vi om, at leveringen afventer varen med den længste leveringstid.
Video Systemer Aps er ikke ansvarlige for forsinkelser og eventuelle omkostninger i den forbindelse. Dette gælder også ved fejllevering og defekte varer.

Modtagelse:
Når varen modtages, er det vigtigt, at den med det samme kontrolleres for skader opstået i forbindelse med transport. Er varen behæftet med fejl og mangler, eller har du andre reklamationer, bedes du venligst kontakte os inden evt. returnering.

Transportskader skal anmeldes indenfor 7 hverdage til Post Danmark eller fragtmanden. Husk også at kontrollere dine varer for usynlige defekter, da dette også skal meddeles Video Systemer Aps inden 7 dage.

Reklamation Privat kunde:
Vi yder 2 års reklamationsret på alle produkter i henhold til den danske købelov. Ved ønske om reklamation bør du venligst benytte følgende fremgangsmåde:

1. Ring på telefon 70 20 50 04

2. Send en E-mail til info@videosystemer.com

3 Afvent vores behandling af sagen. Vi forsøger at svare indenfor 1-2 hverdage

4 Kun efter aftale med Video Systemer Aps sendes varen retur.
Du bedes vedlægge kopi af original faktura/kvit.

Når vi har modtaget din defekte/fejlleverede vare, reparerer eller ombytter vi til en ny. Ved en gyldig reklamationssag dækker Video Systemer Aps fragtomkostningerne ved forsendelse via Post Danmark eller vores fragtmand. Varen må ikke tages i brug, før vi har færdigbehandlet din reklamationssag.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: fremgår under betaling.
Alle priser i Video Systemer Aps - på web-adressen 
https://www.videosystemer.com  kan vælges - inkl. Moms eller excl. Moms. 
Reklamation Særligt om erhvervskunder - B2B:
* Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
* En omfakturering koster 250 kr inkl. moms pr. faktura.
* Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.
* Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne.

Reklamation og mangler Ved levering skal køber straks foretage en sådan undersøgelse af det solgte som ordentlig forretningsbrug kræver. Hvis køber vil påberåbe sig en mangel, skal køber straks give sælger besked. Såfremt køber har opdaget eller burde have opdaget manglen og ikke reklamerer som anført, kan køber ikke senere gøre manglen gældende. Sælger kan frit vælge at afhjælpe manglen eller foretage omlevering. Såfremt sælger anmoder derom, skal køber umiddelbart efter reklamationen, for købers regning og risiko, returnere den angivelige mangelfulde vare til sælger i original emballage. Sælger forbeholder sig ret til kun at modtage den angivelige defekte del.
Vi yder 12 Mdr. reklamationsret på alle produkter i henhold til den danske købelov. Ved ønske om reklamation bør du venligst benytte følgende fremgangsmåde:

1. Ring på telefon 70 20 50 04

2. Send en E-mail til info@videosystemer.com

3 Afvent vores behandling af sagen. Vi forsøger at svare indenfor 1-2 hverdage

4 Kun efter aftale med Video Systemer Aps sendes varen retur.
Du bedes vedlægge kopi af original faktura/kvit.

Når vi har modtaget din defekte/fejlleverede vare, reparerer eller ombytter vi til en ny. Ved en gyldig reklamationssag dækker Video Systemer Aps fragtomkostningerne ved forsendelse via Post Danmark eller vores fragtmand. Varen må ikke tages i brug, før vi har færdigbehandlet din reklamationssag.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: fremgår under betaling.
Alle priser i Video Systemer Aps - på web-adressen 
https://www.videosystemer.com  kan vælges - inkl. Moms eller excl. Moms.
 

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
 

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@videosystemer.com.
 

Forbehold for priser og ordrebekræftelse:
Vi forbeholder os ret til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden, da disse er automatisk beregnet. Ligeledes forbeholder videosystemer.com sig ret til at begrænse antallet af solgte enheder til særlig markedsført pris, da vi altid vil prioritere salg til registreret kunder.

Returret:
Der er 14 dages returret ved køb af varer. Varerne skal returneres i samme stand og mængde som modtaget (Den originale emballage skal ved modtagelse af varen være i en sådan stand, at videresalg er muligt). . Omkostninger til returnering afholder kunden selv. Ved returnering indenfor perioden, ring og få et retur nummer. Den fulde købesum returneres ved returnering indenfor 14 dage. Alle omkostninger til returnering af varer afholdes af kunden. Varer tages kun retur, hvis produkt og emballage er intakte. Der må ikke skrives eller klistres labels på emballagen, og varen må ikke have været taget i brug. I så fald tager vi ikke varen retur.

 

Personlige oplysninger:
For at vi kan levere din bestilling af varer skal vi bruge dit navn og adresse. Disse oplysninger bruges kun til levering og i forbindelse med evt. reklamation. Ingen af dine oplysninger videregives/sælges til 3. part. Oplysningerne imellem dig og Video Systemer Aps er fortrolige.

Betaling og sikkerhed:
Hos os kan du betale med bank overførelse. Ved bankoverførsel overfører du pengene til Video Systemer Aps konto.
Vælger du denne metode, ekspederer vi ordren straks, når vi kan se beløbet.
Der går 1-2 dage. Det er vigtigt, at du anfører dit ordrenummer ved indbetalingen.

Vi opkræver intet gebyr.
Vi opbevarer eller gemmer aldrig dine kortoplysninger. 
Showroom
Det er nu muligt at kunne komme ud og se stort set alle vare som der sælges i shoppen. Vi har vareprøver udstillet af næsten alle vores vare, undtagen få men som er på vej. 
For at se vores showroom ring  70205004 eller skriv info@videosystemer.com  venligst inden. Så vil der være en til stede som kan hjælpe med evt. spørgsmål.
Showroom adresse: Midtager 26B 1. tv.  2605 Brøndby.

 

 

 

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte og udgåede varer og ændrede specifikationer for produkterne.

Persondatapolitik hos:


Video Systemer 
Midtager 26B 
DK-2605 Brøndby
CVR: 25 25 92 26

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet på www.videosystemer.com
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler 
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.
www.videosystemer.com indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 
-    Gennemfører et køb af vores produkter
-    Opretter en kundekonto
-    Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Video Systemer, Midtager 26B, DK-2605 Brøndby, CVR: 25 25 92 26

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. 
 
Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.
 

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb. 

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.   

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
•    At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
•    At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@videosystemer.com